Massages

Je wil je levendig voelen en ontspannen. Een massage helpt daarbij. Het bijzondere aan Shiatsu is dat het verder gaat dan dat. Naast shiatsu bied ik meer vormen van massage aan. Vind hieronder de massage die bij jouw past. Weet je het niet zeker? Neem dan contact op. Ik geef je graag een persoonlijk advies.

Shiatsu Zen Massage

Je voelt je als herboren. Laat je meridianen weer vrij en zorgt voor een ontspannen gevoel van lichaam en geest. Een bijzondere ervaring voor lichaam en geest. De massage duurt 60 minuten.

Shiatsu Ryohu Massage

Gebaseerd op drukpunten. Voor verschillende specifieke en a-specifieke klachten. De massage duurt 60 minuten.

Segmentale Massage

Massage die de zenuwen die ontspringen tussen de wervels als uitgangspunt nemen voor problemen met de organen. Orgaanproblemen kunnen zo benaderd en behandeld worden. De massage duurt ongeveer 60/70 minuten.

Voetreflex

Je voelt je als herboren. Laat je meridianen weer vrij en zorgt voor een ontspannen gevoel van lichaam en geest. Een bijzondere ervaring voor lichaam en geest.

Klassieke Massage

Ontspanningsmassage, lekker los gemasseerd worden bijvoorbeeld na een flinke training. De massage duurt 60 minuten.

Metamorfose Massage

Je voelt je als herboren. Laat je meridianen weer vrij en zorgt voor een ontspannen gevoel van lichaam en geest. Een bijzondere ervaring voor lichaam en geest.

Hoofdmassages

Elke massage kent hoofd- en vaak nekmassage. Soms is dit en uitgebreid stuk, som niet, soms gebaseerd op meridianen, een ander keer drukpunten, of meer gericht op de lymfen en het herstellen van de vochtbalans in de huid. Deze massage duurt 5-10 minuten.

Honden Massage

Net als bij mensen, is het bewegingsapparaat voor dieren van groot belang. Voor de gezondheid van je hond kan een massage wonderen doen.