Metamorfose Massage

De metamorfose massage is een voetmassage die ziekten, obstakels of onvolkomenheden die tijdens de zwangerschap zijn ontstaan benaderbaar maakt. En deze ten gunste van de geestelijke en fysieke balans beïnvloedt. 

Wat doet een metamorfose massage?

Deze massage heeft zeer zeker een ‘zweverige’of ‘new-age’ uitstraling. De ‘uitvinders’ van deze massage geloven zelfs dat oud karma hierdoor gereinigd kan worden. Als Boeddhist ben ik zeer gevoelig voor dit soort uitspraken. De vraag is naar deze massage is niet zo hoog. Dit komt misschien door dat het nog wat onbekend is. En natuurlijk heeft niet iedere vrouw die zwanger is geweest gezondheidsproblemen. Maar bij de enkele keren dat ik deze mocht geven, waren de resultaten zeer positief. Het helpt dus bij het positief beïnvloeden van zowel lichamelijk als geestelijke problemen na een zwangerschap.

Hoe gaat een metamorfose massage?

Voorafgaand aan deze vorm van massage krijg je een algemene voetmassage gericht op ontspanning. Dit zorgt ervoor dat ik beter bij de onderliggende drukpunten kom. De massage is enigszins vergelijkbaar met een voetreflex massage. Tijdens de massage kan ik je meer uitleg geven over de verschillende punten die we aanpakken. Wanneer je nog vragen hebt stuur me dan een bericht. Of klik op de knop hieronder en maak direct een afspraak voor een metamorfose massage bij Trinly Massage Leeuwarden.