Gezond 2023 in met Trinly Massage

WENS
Bij deze wens ik iedereen, mijn oude en nieuwe cliënten een gelukkig, vrolijk en gezond 2023.

REVIEW
Het jaar 2022 is voor Trinly Massage een succesvol jaar geweest met veel nieuwe inzichten en een recordaantal behandelingen. De oude ‘Zen-shiatsu’technieken hebben zich verdiept. De (persoonlijke) studie op de relay-punten uit de ‘Karyu Shiatsu’ en ‘Jin Shin Do’ heeft zijn vruchten afgeworpen. Ook is er een stukje ‘Aromatherapie’ bijgekomen. Tevens heeft ‘Fonoforese’, healing door trilling van specifieke frequenties van stemvorken gerelateerd aan de menselijke chakras, een bescheiden plek gekregen in mijn praktijk.

PRAKTISCH
Op persoonlijk vlak is er ook een en ander gebeurd omdat ik nu officieel de AOW/pensioenleeftijd heb bereikt. Daardoor kan ik nu een andere tijdsindeling hanteren. Mijn vaste dagen om te masseren zijn vanaf 2023: Maandag, Dinsdag en Donderdag tussen 9:00 en 17:00 uur. Diegenen die zich niet in dit tijdschema kunnen vinden, door werk of andere omstandigheden, kunnen niet via de site boeken maar moeten mij even appen of bellen. Ik kan dan een uitzondering maken en afspreken voor een andere dag, avond of weekendbehandeling.

 

TARIEVEN 2023
Last but not least. Vanwege het steeds duurder wordende alledaagse leven gaat het standaard tarief voor de massages omhoog naar € 60,- per behandeling. Ook bereken ik voortaan bij tafel-shiatsu een vergoeding van € 10,- als ik tijdens de behandeling ook aromatherapie inzet. Diegenen die deze nieuwe prijzen niet kunnen opbrengen kunnen met mij in overleg. Studenten krijgen 10% korting.